Hei og velkommen til "Basiskurs med installasjon"

Etter å ha gjennomført dette kurset har du lært hvordan du bruker BAS21 til å registrere faste data, samt å fakturere og regnskapsføre fakturaer. Normalt tar dette 30 minutter så er du igang med dette gratis fakturaprogrammet.

Du er snart igang med å registrere din første faktura. Nedover på denne siden finnes kursene som du bør ta i rekkefølge. Du klikker på linken til kurset, og bruker ca. 5 - 15 minutter på hvert kurs. Og husk bruk diskusjonsforumene, det gir deg mye hjelp.
Du svarer ja til spørsmål om påmelding til kurset og kurset kommer opp. Under deltagere ser du hvem andre som holder på med det samme kurset som deg. Lykke til!


Kom i gang!


Basis

Formålet med dette kurset er at du skal lære hvordan du bruker denne skolen, samt få et inntrykk av hvordan du bruker BAS21.

For at du skal få mest mulig glede av skolen bør du gå gjennom dette kurset og lære deg teknikkene for å bruke skolen. Det gjelder navigering i skolen og hvordan du finner resursene. Du vil fort se at det å benytte diskusjonsforumene er viktig for at du skal ha mest mulig glede av skolen. Kurset avsluttes med en enkel prøve slik at du får inntrykk av hvordan dette fungerer. Husk å sende inn dine svar.

I dette kurset laster du ned og installerer BAS21

Du bruker 15 minutter på å installere og komme igang med BAS21. Når du er ferdig med dette kan du prøvekjøre ordrer og faktura samt foreta innbetalinger etc.

I dette kurset lærer du teknikken i BAS21

Dette kurset gir deg en innføring i hvordan BAS21 fungerer generelt. Det vil si BAS-definerte taster og funksjonalitet, samt teknisk informasjon.


BAS21 i bruk

Dette er et kortfattet kurs som viser hva som skal til for å begynne å fakturere.
Du lærer å manøvrere i BAS, registrere kunder, varer og en ordre som direktefaktureres.

Stamdata i BAS21

I dette kurset lærer du å etablere faste data i BAS21. Du lærer å legge opp et kundearkiv, en varemaster og litt til.
Stamdata er viktig i et hvert datasystem. Dette bør en planlegge og legge opp med tanke på fremtidens behov. Kurset tar 30 minutter.