Drøm til virkelighet

Programpakken BAS21 i gammel versjon har vært lastet ned over 18.000 ganger siden januar 2003. Tidens tann tærer på gammel software, og til slutt ble det nok for en programpakke som har vært utviklet siden 1994. Nå lanseres Nye BAS21 "Powered by BAS CORE". Det vil si at BAS21 har skiftet både motor og karosseri, kraftigere, lettere, mer moderene, og skodd for både fremtid og utvidelser. Nå ser vi lenger enn BAS21 i bare en tradisjonell destop-versjon.

Versjon 1.0 er nylig lansert, og signaliserer startskuddet for den nye generasjonen BAS21.

Last ned siste versjon her

Hva er «BAS CORE»?

BAS CORE er et programbibliotek som inneholder det meste av funksjonaliteten vi trenger i forbindelse med alle løsningene vi ser for oss. BAS CORE er «kjernen» i nye BAS21, og vil også være kjernen i andre løsninger fremover. BAS CORE er plattformuavhengig, og legger derfor ingen begrensninger på hvordan og hvor vi vil bruke den. BAS21 er første program ut som bruker BAS CORE i bunnen, og litt enkelt sagt er BAS21 det første brukergrensesnittet oppå BAS CORE.

NB!

Kursene som ligger på denne siden er fremdeles myntet på den gamle BAS21. Det jobbes med ny dokumentasjon, kurs, forum og andre støttesider for nye BAS21!
  Foruminnlegg gamle BAS21

  Bilde av Geir Olsen
  God praksis i forhold til kontoplan
  av Geir Olsen - torsdag, 19 april 2018, 22:48
   

  Hei,

  Jeg trenger to nye konto i Bas 21. Når jeg søker på kontoplan på Internett, så finner jeg følgende (som er relevant i forhold til dette):

  (Hovedbok - Hovedboknavn)

  1300 - Investering i datterselskap
  1560 - Andre fordringer på selskap i samme konsern

  Nå er det slik at mitt AS har kjøpt opp et annet AS og dermed benytter jeg disse postene. I den forbindelse lurte jeg på om det er god praksis og bruke disse postene direkte eller om man bør f.eks opprette

  1301 - Investering i abc AS
  1561 - Andre fordringer på abc AS

  Fint med tilbakemelding på dette :)   
  Bilde av Geir Olsen
  Blank database
  av Geir Olsen - mandag, 9 april 2018, 22:58
   

  Hei,

  Jeg er veldig godt fornøyd med BAS21 og skal derfor bruke det for mitt andre AS som jeg nylig opprettet.

  I det tilfelle så leste jeg hvordan man skal installere en ny database under "Klient" i ordlista.

  Jeg kan kopiere basen for Testfirmaet, men jeg ønsker en helt blank database slik jeg hadde når jeg opprinnelig startet dette for mitt første AS. Dvs. opprinnelig database for "Firmadata"

  Finnes det en slik database som jeg kan bruke?

  Hilsen Geir


   
  Bilde av Tam Kafe
  Aksjekapital
  av Tam Kafe - onsdag, 17 januar 2018, 17:16
   

  Hei

  Sakl starte et gatekjøkken som AS. Jeg lurer på om det er lov å bruke aksjekapital til å finansiere utstyr i gatekjøkkenet?

  Tenkte å sette inn 30 000 i aksjekapital når jeg registrere as i Brønnesund og bruker de til finansiering av utstyr. Er det lov?

  Vet noen om dette?

  Med hilsen

  Kim Tran